Birisiyle çıkmak bazen sinirleri bozan bir deneyim olabiliyor. Siz ve diğer kişi arasındaki ilişkinin iyi gideceğini düşünmek büyük inanç gerektiriyor ancak işler kötüye gittiğinde çok zaman harcamışsınız gibi hissediyorsunuz.

Kendinize başarılı bir ilişki için en büyük şansı tanımak için potansiyel partnerinizin burcuna bakmanız faydalı olabilir. Bu makalede terazi erkeği ve yay kadınına bakacağız.

Terazi ve yayın kendine ait avantajları ve dezavantajları var. Kişilerin karakterlerinin hangi yönlerinin daha güçlü olduğuna göre ilişkinin uzun vadeli başarısı değişkenlik gösterecektir.

Terazi Erkeği ve Yay Kadını Dinamiğinin Avantajları

Burada ikisinin arasındaki ilişkinin avantajlarına bakacağız. Eğer bu özellikler ikisinde güçlülerse, ilişkinin yürüme şansı yüksek.

Dengeli

Terazi burcu çok dengeli ve sakin bir burçtur. Yani onunla çıkarken çok istikrarlı olmasını bekleyebilirsiniz. Bazen biraz alıngan olma eğilimi olan yay burcu kadınını sakinleştirebilir. Terazi erkeği bunu dert etmez ve yayı sakinleştirmek için hayatındaki bu kadınla konuşma yeteneğine sahiptir.

İyi iletişim

Terazi erkeğinin yay kadınını sakinleştirebilmesinin sebeplerinden birisi çok iyi bir iletişimci olmasıdır. Bu her ilişki için iyidir çünkü sorunları olduğundan daha büyük hale getirmek yerine onları konuşarak aşabilmek anlamına gelir. Ayrıca yay kadını da terazi erkeğinin gözünde ne noktada olduğunu bilecektir ve bu ona rahatlık verecektir.

Karizmatik

Terazi erkeğinin en iyi yanlarından birisi çok karizmatik ve çekici bir kişi olmasıdır. Konuşması her zaman ilginç olacaktır ve insanlara karşı ilgili olacaktır. Bu nedenle ona aşık olmak çok kolay olabilir. Yay kadını ise terazi erkeğinin her zerresinden yayılan karizma tarafından çekilecektir.

İyimser

Terazi erkeğinin yay kadınında her zaman sevdiği şeylerden birisi onun çok iyimser olmasıdır. Yay neredeyse her durumun olumlu yanlarını görür ve bu her işin iki yanını da görmeye meyilli terazi tarafından güzel görülür. Ayrıca mutlu olan ve iyi yanları görme eğilimindeki mutlu bir partnerle birlikte olmak iyidir. Bu nedenle ikisi birbirine aşık olursa, çok uzun süre mutlu olabilirler.

Eğlenceli

İyimser olduğu için yay kadını genelde çoğu zaman eğlencelidir. Bu nedenle onlara aşık olmak kolaydır ve her zaman yeni şeyler denemekten hoşlanır. Bu çekici terazi erkeğini çeker. Yay kız arkadaşının eğlenceyi seven ve işleri ilginç ve yenilikçi tutmaktan hoşlanan yanından hoşlanır.

Terazi Erkeği ve Yay Kadını Dinamiğinin Dezavantajları

Bu ilişki dinamiğinde dezavantaj oluşturacak şeyler var. Eğer bunlar ikisinin kişiliğinde daha ağır basarlarsa ilişki her zaman sevgi dolu olmayabilir.

Tuhaf

Terazi erkeği bazen biraz tuhaf olabilir. Çok çekici olabilse de, bazen biraz sahte görünür ve bu nedenle tuhaf karşılanır. Bu çok fazla davet ve isteğe evet demekten kaynaklanır ve çekici olduğu için genelde her şeye evet der. Sonrasında fazla açıldığı için bir son dakika kararı ile kendini geri çeker. Bu kötücül bir eylem olmasa da, yay kadınını rahatsız edebilir.

İki yüzlülük

Çekici olan terazi erkeğinin doğal sonuçlarından birisi bazen biraz iki yüzlü olabilmesidir. Bu yay kadınının doğrudan doğasına biraz ters olacaktır. İki yüzlülüğüne rağmen terazi erkeğini sevebilir ama terazi sürekli olarak başkalarını mutlu etmek için kendiyle çelişiyorsa yay kadını uzaklaşabilir.

Kolay sinirlenme

Yay kadını en alıngan burçlardan birisi olarak bilinir. Terazi erkeği bir noktaya kadar yayın bu özelliğinden hoşlansa da, çok aşırıya kaçmak yayın ince ruhlu olamaması nedeniyle teraziyi çileden çıkaracaktır. İnce ruhluluk terazide doğal olarak bulunur ve yayın agresif tarzı fazla gelebilir.

Bağlanma problemleri

Yay kadını ile aşık olan herkes en çok zorlanılan konunun bağlanma korkusu olduğunu fark edecektir. Terazi genelde aşık olduğunda birisine bağlanmakta zorlanmaz. Geleceği çok detaylı düşünmez ve çift olmak için vazgeçmesi gerekenlere kafayı takmaz. Bu nedenle yay kadınının bağlanma-fobik tarzını anlamakta zorlanacaktır.

Sıkılganlık

Yay kadını ile birlikte olan terazi erkeğinin en çok zorlanacağı noktalardan birisi, yayın kolayca sıkılmasıdır. Yani yay uzun süre bir şeye odaklanamaz ve işlere, aktivitelere ve insanlara konsantre olamaz. Etkileyici olan terazi erkeği genelde hiç sıkılmadan bir şeylere odaklanabilir. Ayrıca yayın bazen sırf sıkıldığı için ilişkiyi bırakması da mümkün.

Sık Sorulan Sorular

Yay ve terazi iyi bir eşleşme midir?

Yay ve terazi, iyi yanları karakterlerinin güçlü yanları ise iyi bir eşleşme olur. İki insanın olumsuz yanlarından kaynaklanan sorunları konuşarak aşmaları halinde mutlu olmaları da mümkün.

Terazi erkeği yay kadını ile uyumlu mu?

Terazi erkeği iyi bir iletişim kurulduğu sürece yay kadını ile uyumludur. İkisinin de kötü özellikleri nedeniyle sorunlarını aşamamaları halinde mutsuz olacaklardır.

Yay neden teraziden hoşlanır?

Terazilerin çok sakin ve dengeli bir karakterleri vardır. Her konunun iki tarafını da görür ve bu yayın hoşuna gider. Ayrıca teraziler en güzel burçlardan birisidir ve bu nedenle fiziksel çekicilikleri yüksektir.

Terazi ve yay cinsel olarak uyumlu mu?

Terazi ve yay sevdikleri şeyleri birbirlerine açarlarsa cinsel olarak çok uyumlu olabilirler. Bu iletişim tatmin edici bir cinsel hayata sahip olmalarını sağlayacaktır.

Yay neresine dokunulmaktan hoşlanır?

Eğer yay partnerinizin neresine dokunulmasından hoşlandığından emin değilseniz, bunu ona sorun. Herkesin erojen bölgeleri ortaktır ancak kişisel olarak sevdikleri noktalar varsa direkt olarak sormak bir cevap almanızı sağlayacaktır.