Yeni yıla geri sayım başladı. Geride bıraktığımız senenin saç modellerini ezberledik ama ya şimdi ne yapacağız? Endişelenmeyin, biz sizin için 2018 senesinde moda olacak saç modellerini derledik.

Minik ve Salaş Topuzlar


Bu sene de moda! Dağınık ve salaş görünüm uzun süre bizi bırakmayacak gibi görünüyor ne dersiniz? Chrissy Teigen gibi çok düzgün toplamak yerine saçlarınızı gelişigüzel topladığınız ve başınızın tepesine minik bir topuz kondurduğunuz modeller yine göz dolduracak!

Saç Bandı

Belki de gençlik dönemlerinizden beri kullanmadınız ama saç bantları 2018’de muhteşem bir geri dönüş yaşayacak. Jessica Biel, kıyafetine uygun basit bir saç aksesuarıyla ne kadar şık görünebileceğinizi gözler önüne seriyor.

Uzun, Upuzun Saçlar

Kim Kardashian’ın içinden adeta Cher fırlamış gibi durmuyor mu? Belki saçınızın boyunu uzatmak için ek destek sağlayabilirsiniz ama bunun yerine uzatmaya karar verin ve şimdiden başlayın. Saçınızı sağlıklı tutmak için düzenli olarak saçı ve saç derisini besleyin.

İki Tonlu Sarılar


Selena Gomez de yeni yıla sarışın girmeyi tercih edenlerden! Aynı şeyi siz de yapmak istiyorsanız, saçınızın kökteki rengini değiştirmek zorunda değilsiniz. Kim Kardashian’da da gördüğünüz gibi saçların kökleri sabit kalırken tamamını sarı yaptırabilirsiniz. Dikkat: 2018’de sarışın bombalar çoğalacak!

Kesin ve Salaş Dalgalar

Saçınıza dalga kazandırmak için saatler harcamanıza bu sene de gerek olmayacak. Düzleştiricinizle bile birkaç dalga yaratıp evden çıkabilirsiniz. Birkaç dakika içinde hazırsınız.

Midi Boy Kesimler

Kısa saçlı da değilsiniz, saç uzatmak da istemiyorsunuz, işte bu sene sizin yılınız olacak! Hem bakımı hem de şekillendirmesi kolay olan midi boy, yeniden sahnelerde!

Kabarık Permalar

Perma geri döndü, tabi kalıcısından yaptırmayacaksınız! Kabarık ve gür bukleler için saç uzunluğuna göre maşa seçin. Uzun saçlıysanız daha geniş çaplı ve kısa saçlıysanız daha minik çaplı maşalar tercih edebilirsiniz. Gerisi mi? Kabartın, kabartın ve kabartın!

Sıkı ve Net Bir At Kuyruğu

Saçlarınızı geriye tarayın ve en yukarıda sıkıca toplayın. Hem özel günlerde hem de gündelik hayatta kullanabileceğiniz kolay ve şık olan bu modeli 2018’de de çok sık göreceğiz.

Kurut ve Çık

2018’de tek ihtiyacınız bir fön makinesi olabilir mi? Doğal dokular bu sene çok moda olacak. Havalandırarak kuruttuğunuz saçlarınızı, kaliteli ürünler kullanarak besleyebilirsiniz. Hem de saçınıza birçok işlem uygulamayacağınız için çok daha sağlıklı!

Kahküller

Kahkül sanki başka bir devirden gelmiş gibi değil mi? Ama kahküller saçlarında değişim isteyen ama boyuna veya rengine dokunmaya kıyamayan kadınlar için muhteşem bir öneri olabilir! Uzun saçlarınızı kestirmeye kıyamıyorsanız, belki kahkül kestirmek isteyebilirsiniz!

Süper Küt

Bu sene üç saç boyunu da bol bol göreceğiz sanki: Çok uzun, midi boy ve son olarak süper küt saçlar! Kadınlar uzun saçlardan sıkılmış olabilir değil mi? Geçmişe dönüş yaşanıyor ve kadınlar küt saçlara yönelecek kadar cesur olmaya başlıyor 2018’de!

Örgüler

Örgüler özellikle saçınızla ve rüzgarla uğraşmak istemediğiniz günlerde hayat kurtarabilir. Hem şık, hem romantik; hem kadınsı hem de çocuksu görünmenizi sağlayacak tek saç modeli belki de! Fransız örgüler ya da ince saç örgüleri 2018’de de moda olacak. Hazır olun!

Doğal ve Dokunulmamış Kıvırcıklar

Doğuştan bukleleriniz varsa yıkayın ve çıkın! Düzeltmeyin, bir ürün kullanmak zorunda da değilsiniz. Saçınızın kıvrılma yönünü bile bozmadan dışarı çıkmak hoşunuza gitmez mi? En doğal halinizle sokaklarda gezmek 2018’de moda! Yıkayın ve el yordamıyla düzeltip, kendiliğinden kurumaya bırakın. Hoşunuza gitti değil mi?